<< inapoi la pagina VOG

 
           
 
 
 
 
despre noi   unde suntem   contact   webmaster   webmail  
 
<< inapoi la hale
 

 

 
   
   
   
   
   
   
   
 

 

   
   

 

 
 
   
 
Despre noi
 
S.C. VOG S.R.L. fondata in 01.06.1991 de catre Vlad Octavian Gabriel in forma unei Societati Comerciale cu Raspundere Limitata, cu asociat unic avand ca scop principal amenajarea unui Centru Comercial En-gros pe fondul lipsei ofertei de spatii comerciale noi ofeream nou infiintatelor societati comerciale private atat o adresa si sediu cat si spatii in care sa dezvolte activitati de comert.

in iulie 1991 a cumparat 6 constructii amplasate pe un teren de 5 ha din ferma Zootehnica a fostului CAP al comunei Giroc periurbana orasului Timisoara. In perioada Septembrie 1991 si aprilie- 1993 se efectzeaza amenajarile primelor 6 hale in suprafata de 5.000mp si a celor 500 locuri de parcare pe o suprafata betonata de 15.000mp.

In Mai 1993 se da in folosinta Centrul Comercial TOTALCO. ca fiind primul Centru Comercial din tara ce oferea intreprinzatorilor privati spre inchiriere spatii pentru desfasurarea activitatilor de comert en-gros si en-detail. in Iunie 1995 se dau in exploatare inca 3 noi hale in suprafata totala de 3.500mp si inca 300 locuri de parcare iar Managmentul a fost preluat de catre S.C. VOG SRL

Performantele financiare ale S.C. VOG SRL fiind recunoscute prin acordarea de diverselor diplome si premii de catre: Camera de Comert si Industrie a Judetului Timis in anii 1995, 1996, 1997 locul I si locul III in 1999 in topul firmelor Timisene si a Consiliului de Cooperare al Camerelor de Comert si Industrie din Romania ocupand locul III in anul 1995 in national topul firmelor din domeniu Pana in 1997 Centrul Comercial TOTALCO a reprezentat centrul de referinta al comertului din vestul Romaniei incepand cu anul 1997 apar noi aglomerari comerciale situate in zona centrala a orasului precum si reprezentantele marilor

Consortii multinationale de supermarketuri si Hipermarketuri specializate in comertul cash & carry, aceasta a dus la scaderea interesului comerciantilor si cumparatorilor pentru Centrul Comercial TOTALCO.

 in 1998 managmentul s-a adaptat rapid noilor cerinte ale pietii transformand Centrul Comercial in primul Complex Industrial al judetului Timis prin reamenajarea halelor in vederea inchirierii lor firmelor producatoare, prestatoare de servicii precum si retelelor de distributie pentru depozitele lor zonale , asigurandu-se astfel peste 400 locuri de munca pe schimb in 1999-2001.

Dezvolta si sprijina alaturi de celelalte Societati ale Grupului VOG diverse Proiecte: sociale, umanitare, culturale, artistice, sportive prin intermediul Fundatiei S.U.V.O.G si ale partenerilor ei.